Podržite bivše radnike u traženju novog posla

Outplacement i usluge tranzicije u karijeri su programi obuke koji pomažu bivšim zaposlenima da brže dođu do novog posla.

Mi sanjamo o svijet u kom su zaposleni osnaženi da se prilagode i razvijaju svoje karijere – gdje otkaz nije kraj, već početak sledeće uzbudljive faze njihovog karijernog puta, koju sa ponosom podržavamo!

Šta kada je otkaz neizbježan?

Otkazi se dešavaju iz brojnih razloga, nekada interne a nekad eksterne prirode. U oba slučaja Minuta je tu da vas podrži i osnaži vaše bivše zaposlene da pronađu novi posao.

Uz nas je promjena posla lakša!

Traženje novog posla nakon godina provedenih na istom radnom mjestu nije lak korak. Odakle početi, kome se javiti, kako napisati CV – ovo su samo neka od pitanja koja vašim bivšim zaposlenima prolaze kroz glavu.

Outplacement je investicija u vaš brend

Outplacement je pametna investicija jer:

  • povećava vjerovatnoću ponovnog zapošljavanja nakon otpuštanja zaposlenih
  • štiti brend i reputaciju vaše kompanije nakon smanjenja radne snage
  • ublažava rizik od sudskog spora

Šta outplacement nije?

Outplacement trener ne postavlja ljude na posao. On u ime korisnika ne traži, niti se prijavljuje za poslove. Trener za outplacement je stručnjak za procese i trendove zapošljavanja, i radi sa korisnikom na prevazilaženju prepreka u pronalaženju novog posla. 

Oni mogu raditi na pronalaženju idealne karijere, izgradnji jačeg ličnog brenda, vještinama intervjuisanja, tehnikama umrežavanja ili čak upravljanju emocijama zbog gubitka posla.

Kako izgledaju naši outplacement programi?

Svaki naš program je prilagođen korisnicima, pa zajedno sa vama krojimo paket usluga za njihove potrebe. Obično radimo 1-na-1, a ako osnažujete više ljudi, radimo u grupi u vidu online treninga i grupnih konsultacija.

Outplacement usluge

Možete izabrati jednu ili više usluga iz naše palete, u skladu sa potrebama korisnika:

  • Izrada profesionalnog CV-a ili radne biografije
  • Izrada motivacionog pisma
  • Optimizacija Linkedin profila
  • Priprema za intervju za posao

NBI career boost

Program namijenjen onima koji prave tranziciju u karijeri.

NBI Career Boost je naš autorski program za razvoj i promjenu karijere. Otkrili smo tajni sos koji gotovo nepogrešivo može da procijeni idealnu karijeru za vaše zaposlene!