fbpx

Mladi iz Podgorice i Tivta vježbali za svoj prvi intervju!

Bojana Perović

Career coach & Talent Acquisition Specialist

Tabela sadržaja

Trideset mladih ljud u Podgorici i Tivtu su upravo osvijestili svoje nove karijerne puteve, pa nije li to divno!?

🚀 Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo, zajedno sa CARITAS-om, ojačali 30 mladih ljudi kroz projekat “Your Job” da samouvjereno traže posao u digitalnoj eri 🌐

Krenuli smo od početka – kako se pripremiti za traženje posla? Kako komunicirati sa poslodavcem, tako da poželi da vas odmah zaposli? Kako napisati CV? Šta sve treba da sadrži motivaciono pismo? Kako odgovoriti na neka od najčešćih pitanja na razgovoru za posao?

Polaznici nisu samo slušali, već su i vrijedno radili, pa smo tako simulirali intervju, istraživali ključne riječi, probali da koristimo ChatGPT u svrhe pisanja CV-a, i radili mnoge super cool vježbe na koje niko nije ostao imun!

A ako i Vi želite da otkrijete nešto o pitanjima koja Vam mogu postaviti na intervjuu, preuzmite naš priručnik sa 5 najčešćih pitanja (i odgovora) OVDJE.

Autor:
Bojana Perović

Ja sam Bojana i zajedno sa timom Minuta do posla već 8 godina istražujem karijeru i pišem blog o tome.

Sertifikovani sam NBI savjetnik, što bi značilo da, ako odabereš mene kao tvog mentora, uz pomoć jednostavnog upitnika mogu da zavirim u tvoj mozak, otkrijem kako obrađuješ informacije, donosiš važne odluke i kako se ponašaš na radnom mjestu.

0 0 votes
Гласање за чланке
Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Možda da pročitaš i ovo...
Koja je tvoja najveća mana
Koja je tvoja najveća mana?

Kako da odgovorite kad vam na intervjuu postave pitanje ‘Koja je Vaša najveća mana”? U ovom blogu otkrijte kako da pretvorite mane u prednosti.

Da li mi je potreban Linkedin profil?

Otkrijte zašto je LinkedIn profil neophodan za vašu karijeru, kako ga efikasno koristiti za izgradnju online reputacije i pronalaženje poslovnih prilika.

Prije nego što odeš...

...Pošalji nam virtuelnu kafu :)

Ako ti je naš sajt bio koristan i želiš da podržiš naš rad, skeniraj QR kod i časti nas virtuelnom kafom. Ili, klikni na link ispod