Činimo traženje posla zabavnim i lakšim!

Ne guglajte kako se piše profesionalan Linkedin profil

Kao regruteri provodimo više od 5 sati dnevno na Linkedinu;
dozvolite da vas predstavimo profesionalnoj mreži na pravi način!

87%

regrutera PRVO posjeti Linkedin profile kandidata

250%

je porast koji su neki od naših klijenata povećali vidljivost na Linkedin profilu

1000+

Linkedin profila koje je optimizovala „Minuta do posla“

svaki 5i

klijent kombinuje izradu CV-a sa profesionalnim Linkedin profilom

145%+

porast u zahtjevima za konekciju, kod većine klijenata, nakon optimizacije

Malo ste zapostavili svoj Linkedin profil?

Nije fora samo u tome da popunite profil tako da bude “All star”. Zamislite Linkedin kao digitalnu vizitku koja vam otvara vrata za poslove ponude. Vaš Linkedin profil je vaša digitalna reputacija, vaša šansa da ostavite fantastičan prvi utisak na poslodavce, kolege i potencijalne kontakte. 

Regruteri smo - znamo sve fore!

Svakog dana pretražujemo kandidate na Linkedinu i do sada smo kontaktirali više od 35.000 ljudi preko ove mreže! Potpuno razumijemo kakav Linkedin profil privlači regrutere, pa ćemo koristiti ključne riječi da vaš profil iskoči među prvima u pretrazi!

Kome je potreban profesionalni Linkedin profil?

Ako vaš trenutni Linkedin profil izgleda kao dosadna biografija koja govori isključivo o vama, vrijeme je da ga transformišemo. Bez obzira na to da li trenutno tražite posao ili želite da se istaknete u svijetu poslovnih kontakata, profesionalan Linkedin profil je za vas! 

Ne zaboravite, pričamo o izgradnji vašeg profesionalnog brenda! Zajedno oblikujmo vašu profesionalnu priču na Linkedinu!

Šta tačno dobijate ako poručite izradu Linkedin profila?

Kada pišemo vaš LinkedIn profil, koristimo naše ekspertize iz oblasti regrutacije kako bismo vas predstavili u najboljem svijetlu pred poslodavcima. To znači da će vaš profil naprosto sijati među ostalim kandidatima.

Naš tim primenjuje testirane marketinške strategije kako bismo istražili vaše konkurente i napisali sadržaj koji će se izdvajati na LinkedIn-u. Vaš profil neće biti još jedan u nizu; bićete primijećeni!

Kroz pažljivu optimizaciju prema ključnim riječima, osiguravamo da budete vidljivi na mreži i da vas regruteri lako pronađu. To znači više prilika za intervju!

Kako biste uštedjeli vrijeme, nakon odobrenja teksta dijelite s nama login podatke i mi direktno unosimo izmjene na vaš profil. To znači da vi ne gubite vrijeme na unos podataka i dosadna podešavanja.

Nakon optimizacije, možete očekivati da broj pregleda vašeg profila poraste za najmanje 100% u samo 7 dana, ukoliko pratite naše smjernice.

Vi birate jezik: Pišemo na engleskom, crnogorskom / srpskom / hrvatskom ili italijanskom jeziku, prilagođavajući se vašim potrebama.

Nudimo vam i jedan poklon – predlog za cover fotografiju koja će vam pomoći da izgradite lični brend kao profesionalac u svojoj oblasti.

Kako nastaje vaš Linkedin profil?

  • Prvi korak je popuniti naš upitnik, što je brzo i jednostavno. Ovdje želimo saznati više o vama, vašim ambicijama i onome što vas izdvaja od drugih. Ova faza traje samo 15-20 minuta, ali je ključna jer pomaže da bolje razumijemo vaš profesionalni identitet. Važno je da podijelite sve relevantne informacije kako bismo mogli bolje da prilagodimo vaš profil.
  • Zatim, da bismo stvorili profil koji se izdvaja, detaljno istražujemo tržište i vašu konkurenciju. Želimo da razumijemo kontekst u kojem želite napredovati kako bismo vaš LinkedIn profil prilagodili toj situaciji, pa na ovu fazu ostavljamo od 60-120 minuta.
  • Nakon prikupljanja informacija, pristupamo oblikovanju vašeg LinkedIn profila. Ovdje radimo na tome da profil odražava vašu ličnost i ciljeve. Nastojimo da ne napravimo samo „još jedan profil“, već profil koji snažno komunicira vašu strast i odlučnost. Ova faza traje između 60 i 180 minuta, zavisno od vašeg iskustva.
  • Kada osmislimo tekst, šaljemo vam na reviziju prije nego što unesemo finalne izmjene u vaš profil, kako bismo bili sigurni da vaš LinkedIn profil savršeno odražava vaše želje i potrebe. Nećemo stati dok ne budete potpuno zadovoljni!
  • Poslednja faza je unos izmjena direktno u vaš profil i njegova optimizacija za pretragu. Sve izmjene koje napravimo dokumentujemo i dostavljamo vam u vidu Google dokumenta sa daljim instrukcijama i savjetima.

Ovako oblikovan profil pomaže vam da se istaknete i privučete poslovne prilike na LinkedInu.

FAQ

Važno je shvatiti da prazan profil šalje pogrešnu poruku. Ako je vaš profil prazan ili nedostaju ključne riječi, postajete gotovo nevidljivi. Mi ćemo vam pomoći da privučete regrutere stvarajući profil koji će ih magnetski privlačiti prepoznatljivim vještinama i iskustvom. 

Cijena izrade Linkedin profila zavisi od same industrije, kompleksnosti profila, godina iskustva, broja projekata… Takođe, ukoliko ste koristili naše druge usluge, biće nam mnogo lakše da sastavimo tekst za vaš profil pa ne bi bilo pošteno da svi plaćaju isto, zar ne? Zato ćemo prvo pogledati šta imate i onda ćemo vam reći koliko će koštati. Ali otprilike, cijena je između 60 i 100 eura + pdv.

Pišemo na crnogorskom / srpskom, hrvatskom, engleskom, italijanskom ili njemačkom jeziku. Profil je moguće odraditi na jednom jeziku ili višejezično, ali cijena izrade profila će u tom slučaju varirati. Pišite nam za više informacija.

Da, imamo posebne cijene za pakete usluga, a Linkedin profil uglavnom kombinuju sa izradom CV-a, pripremom za razgovor za posao ili konsultacijama za pametno korišćenje ove mreže. 

Plaćanje se vrši uplatom po fakturi. Ako ste iz Crne Gore fakturu plaćate u najbližoj banci ili pošti, a za korisnike iz inostranstva preporučujemo uplate preko Wise platforme. Takođe, naše usluge možete poručiti i platiti i u 12 mjesečnih rata preko Patreona.

U prvih 30 dana možete da nam se javite za bilo kakvu korekciju u tekstu. 

Iako nije obavezno, profesionalna fotografija može znatno poboljšati vaš profil. Preporučujemo da imate kvalitetnu fotografiju koja odražava profesionalan izgled, a od nas dobijate na poklon lijepo dizajniranu cover fotografiju koja prati vaš stil.

Nakon optimizacije profila, možete očekivati povećanje broja pregleda vašeg profila i zahtjeva za povezivanje. Šaljemo vam tabelu u koju možete da unosite analitiku kako biste pratili vidljivost i napredak vašeg profila.

Odlično pitanje! Iako možete samostalno kreirati svoj LinkedIn profil, rad sa profesionalnim regruterom ima ključne prednosti:

  • Naš tim ima stručnost i iskustvo u oblasti regrutacije i LinkedIn optimizacije. Znamo tačno kako privući pažnju regrutera i kako se izdvojiti među konkurencijom. 
  • Izrada efikasnog i impresivnog LinkedIn profila zahtijeva vrijeme i trud. Mi preuzimamo ovaj zadatak kako biste se mogli fokusirati na svoju karijeru.
  • Profesionalno izrađen profil ima veću šansu da privuče regrutere i potencijalne poslovne kontakte. To može rezultirati većim brojem poziva za posao ili poslovnih prilika.
  • Vaš LinkedIn profil je dio vašeg profesionalnog brenda. Investicija u profesionalni lični brend i svoj LinkedIn profil doprinosi vašoj karijeri i vidljivosti među profesionalcima.

Ako ste pažljivo čitali, vidjeli ste da je prvi korak adresiranje vaših ciljeva 🙂 To znači da, bez obzira na namjenu, Linkedin profil kreiramo po vašoj mjeri bilo da je vaš cilj traženje poslovnih prilika, pronalaženje klijenata, promocija vaših usluga, izgradnja jakog ličnog brenda, edukacija ili umrežavanje sa profesionalcima na Linkedinu.