Ne guglajte kako se piše profesionalan Linkedin profil

Kao regruteri provodimo više od 5 sati dnevno na Linkedinu; dozvolite nam da vas predstavimo poslovnoj mreži na pravi način!

250%

veća vidljivost na Linkedin profilu

1000+

Linkedin profila je prošlo kroz naše ruke

145%+

više zahtjeva za konekciju nakon optimizacije

Ukucajte u Google svoje ime. Šta vidite?

Vaš Linkedin profil je vaša online reputacija, ono što se prvo pojavi kada neko u Google ukuca vaše ime. 87% regrutera PRVO posjeti Linkedin profil kandidata, pa tek onda odluči da li da ga pozove na intervju ili ne. Zamislite Linkedin kao digitalnu vizit karticu koja vam otvara vrata za poslovne ponude. 

Regruteri smo - znamo sve fore!

Svakog dana pretražujemo kandidate na Linkedinu i do sada smo kontaktirali više od 35.000 ljudi preko ove mreže! Potpuno razumijemo kakav Linkedin profil privlači regrutere, pa ćemo koristiti ključne riječi da vaš profil iskoči među prvima u pretrazi!

Za koga je ovaj paket?

Ako vaš trenutni Linkedin profil izgleda kao dosadna biografija koja govori isključivo o vama, vrijeme je da ga transformišemo. Bez obzira na to da li trenutno tražite posao ili želite da se istaknete u svijetu poslovnih kontakata, profesionalan Linkedin profil je za vas!

 • Za one koji aktivno traže posao 
 • Za one koji mijenjaju karijeru
 • Za nove i buduće preduzetnike
 • Za profesionalce koji žele da prošire svoju poslovnu mrežu 
 • Za freelancere koji teže razmjeni znanja i iskustava
 • Za one koji teže da izgrade jak lični brend

Zašto smo jedinstveni?

Kada pišemo vaš LinkedIn profil, koristimo ekspertizu iz oblasti regrutacije kako bismo vas predstavili u najboljem svijetlu pred poslodavcima. To znači da će vaš profil naprosto sijati među ostalim kandidatima.

Naš tim istražuje vaše konkurente i piše sadržaj koji će se izdvajati na LinkedIn-u. Vaš profil neće biti još jedan u nizu; bićete primijećeni!

Kroz pažljivu optimizaciju prema ključnim riječima, bićete vidljivi na mreži a regruteri će vas lako pronaći. To znači više prilika za intervju!

Kako bismo uštedjeli vrijeme, nakon odobrenja teksta dijelite s nama login podatke i mi direktno unosimo izmjene na vaš profil. To znači da vi ne gubite vrijeme na unos podataka i dosadna podešavanja.

Nakon optimizacije, možete očekivati da broj pregleda vašeg profila poraste za najmanje 100% u samo 7 dana, ukoliko pratite naše smjernice.

Vi birate jezik: Pišemo na engleskom, crnogorskom/srpskom/hrvatskom ili italijanskom jeziku, prilagođavajući se vašim potrebama.

Nakon što je vaš profil spreman, učimo vas kako da ovu mrežu iskoristite u svom punom potencijalu kroz jednu sesiju od 60 minuta.

Šta sve dobijate u Linkedin paketu?

Ulaganje u vaš LinkedIn profil nije samo ulaganje u vašu digitalnu prisutnost; to je ulaganje u vašu karijeru i budućnost. Zbog toga smo kreirali kompletan paket usluga dizajniran da transformiše vaš LinkedIn profil i ispriča priču koju želite da svijet čuje.

Evo šta sve dobijate u našem ekskluzivnom LinkedIn paketu:

Linkedin profil

Vaš Linkedin profil je vaša šansa da ostavite fantastičan prvi utisak na poslodavce, kolege i potencijalne kontakte. Zato nam je važan tekst!

Pišemo tekst za:

 • Naslov
 • About (sažetak)
 • Radno iskustvo

Vrijednost 100€

Linkedin banner

Ljudsko oko se prirodno zadrži na slikama, pa će tako vaša profilna i pozadinska fotografija biti u fokusu. 

Dizajniraćemo vaš baner tako da oslikava vašu ključnu poruku i zadržava pažnju!

Vrijednost 40€

Linkedin optimizacija

Da bi regruteri mogli da dođu do vašeg profila, on mora biti optimizovan za pretragu.

Sve unesene izmjene dokumentujemo kroz screenshot-ove i na kraju dobijate dokument sa detaljnim objašnjenjima i instrukcijama.

Vrijednost 40€

Linkedin konsultacije

Nakon unosa teksta i optimizacije profila, neophodno je da održavate aktivnost na ovoj mreži da biste povećali vidljivost. Zato je naredni korak saradnje razgovor sa Bojanom. 

Tokom konsultacija razgovaraćete o kreiranju sadržaja, traženju posla ili poslovnih partnera preko Linkedina, i razvoju ličnog brenda.

Vrijednost 150€

Ukupna vrijednost ove investicije - 330€

Otključajte Linkedin DANAS za samo 199€

Kako izgleda saradnja sa nama?

 • Prvi korak je popunjavanje našeg upitnika, kako bismo saznali više o vama, vašim ciljevima, ambicijama i onome što vas izdvaja od drugih. Ova faza će vam oduzeti 15-20 minuta, i važno je da podijelite sve relevantne informacije kako bismo mogli bolje da prilagodimo vaš profil.
 • Zatim, da bismo stvorili profil koji se izdvaja, detaljno istražujemo tržište i vašu konkurenciju. Želimo da razumijemo kontekst u kojem želite da napredujete, kako bismo vaš LinkedIn profil prilagodili toj situaciji, pa na ovu fazu ostavljamo od 60-120 minuta.
 • Nakon prikupljanja informacija, pristupamo oblikovanju vašeg LinkedIn profila. Ovdje radimo na tome da profil odražava vašu ličnost i ciljeve. Nastojimo da ne napravimo samo “još jedan profil”, već profil koji snažno komunicira vašu priuču, strast i odlučnost. Ova faza traje između 60 i 180 minuta, zavisno od vašeg iskustva.
 • Kada osmislimo tekst, šaljemo vam na reviziju prije nego što unesemo finalne izmjene u vaš profil, kako bismo bili sigurni da vaš LinkedIn profil savršeno opisuje. Nećemo stati dok ne budete potpuno zadovoljni!
 • Zatim slijedi unos izmjena direktno u vaš profil i njegova optimizacija za pretragu. Sve izmjene koje napravimo dokumentujemo i dostavljamo vam u vidu Google dokumenta sa daljim instrukcijama i savjetima.
 • Poslednji korak – zakazujemo konsultacije na temu dalje aktivnosti na ovoj mreži. Tu ćete dobiti jasne instrukcije šta dalje da radite, kao i predlog tema o kojima možete da pišete.
 • Dalje, sve radite sami 🙂 Pratite svoj napredak i izvještavate nas o tome po dogovorenoj dinamici.

FAQ

Ako ste pažljivo čitali, vidjeli ste da je prvi korak adresiranje vaših ciljeva 🙂 To znači da, bez obzira na namjenu, Linkedin profil kreiramo po vašoj mjeri bilo da je vaš cilj traženje poslovnih prilika, pronalaženje klijenata, promocija vaših usluga, izgradnja jakog ličnog brenda, edukacija ili umrežavanje sa profesionalcima na Linkedinu.

Ako ste korisnik našeg mentoring programa Career Design (linkovati) ili paketa usluga Career Boost (linkovati), možete ostvariti dodatni popust od 25% na paket Linkedin. 

Plaćanje se vrši uplatom po fakturi. Ako ste iz Crne Gore fakturu plaćate u najbližoj banci ili pošti, a za korisnike iz inostranstva preporučujemo uplate preko Wise platforme. 

U prvih 30 dana možete da nam se javite za bilo kakvu korekciju u tekstu. 

Iako nije obavezno, profesionalna fotografija može znatno poboljšati vaš profil. Preporučujemo da imate kvalitetnu fotografiju koja odražava profesionalan izgled, a od nas dobijate lijepo dizajniranu cover fotografiju koja prati vaš stil.

Iako nije obavezno, profesionalna fotografija može znatno poboljšati vaš profil. Preporučujemo da imate kvalitetnu fotografiju koja odražava profesionalan izgled, a od nas dobijate lijepo dizajniranu cover fotografiju koja prati vaš stil.

Nakon optimizacije profila, možete očekivati povećanje broja pregleda vašeg profila i zahtjeva za povezivanje. Šaljemo vam tabelu u koju možete da unosite analitiku kako biste pratili vidljivost i napredak vašeg profila.

Odlično pitanje! Iako možete samostalno kreirati svoj LinkedIn profil, rad sa profesionalnim regruterom ima ključne prednosti:

 • Naš tim ima stručnost i iskustvo u oblasti regrutacije i LinkedIn optimizacije. Znamo tačno kako privući pažnju regrutera i kako se izdvojiti među konkurencijom. 
 • Izrada efikasnog i impresivnog LinkedIn profila zahtijeva vrijeme i trud. Mi preuzimamo ovaj zadatak kako biste se mogli fokusirati na svoju karijeru.
 • Profesionalno izrađen profil ima veću šansu da privuče regrutere i potencijalne poslovne kontakte. To može rezultirati većim brojem poziva za posao ili poslovnih prilika.
 • Vaš LinkedIn profil je dio vašeg profesionalnog brenda. Investicija u profesionalni lični brend i svoj LinkedIn profil doprinosi vašoj karijeri i vidljivosti među profesionalcima.