fbpx

Treća grupa Scrum Mastera uspješno završila obuku o pisanju CV-a!

Bojana Perović

Career coach & Talent Acquisition Specialist

Tabela sadržaja

Uzbudljive vijesti pristižu iz agilnog svijeta gdje je treća grupa Scrum Mastera upravo uspešno završila svoj trening i naučila kako da se bolje kotira na tržištu rada!

🎓 Online edukacija koju sprovodi naš partner, kompanija Agile Management iz Srbije, nije samo obuka – to je avantura koja transformiše polaznike u prave entuzijaste agilnog poslovanja.

Poslednji dio obuke bio je posvećen vještini koja često zadaje glavobolje – pisanju CV-a i optimizaciji LinkedIn profila. Naša Bojana je vodila polaznike kroz tri dinamične radionice. 

Cilj? Na praktičnim primjerima pokazati kako brzo stvoriti efektan CV i kroz motivaciono pismo ispričati svoju jedinstvenu priču. 📝✨

Ako se pitate kako se postaje Scrum Master, bacite pogled na naš najnoviji blog post OVDJE. 🦸‍♂️

FOCUS BOX: Znamo, tranzicija u karijeri nije šala, ali uz prave mentore može biti prava avantura! Kliknite OVDE ako ste među onima koji trenutno mijenjaju karijeru i otkrijte kako možemo biti vaši vodiči u ovoj uzbudljivoj transformaciji. 🌟

Autor:
Bojana Perović

Ja sam Bojana i zajedno sa timom Minuta do posla već 8 godina istražujem karijeru i pišem blog o tome.

Sertifikovani sam NBI savjetnik, što bi značilo da, ako odabereš mene kao tvog mentora, uz pomoć jednostavnog upitnika mogu da zavirim u tvoj mozak, otkrijem kako obrađuješ informacije, donosiš važne odluke i kako se ponašaš na radnom mjestu.

0 0 votes
Гласање за чланке
Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Možda da pročitaš i ovo...
Koja je tvoja najveća mana
Koja je tvoja najveća mana?

Kako da odgovorite kad vam na intervjuu postave pitanje ‘Koja je Vaša najveća mana”? U ovom blogu otkrijte kako da pretvorite mane u prednosti.

Da li mi je potreban Linkedin profil?

Otkrijte zašto je LinkedIn profil neophodan za vašu karijeru, kako ga efikasno koristiti za izgradnju online reputacije i pronalaženje poslovnih prilika.

Prije nego što odeš...

...Pošalji nam virtuelnu kafu :)

Ako ti je naš sajt bio koristan i želiš da podržiš naš rad, skeniraj QR kod i časti nas virtuelnom kafom. Ili, klikni na link ispod