Pripremite se za razgovor za posao kao profesionalac

Intervjuišemo po 20 kandidata sedmično, i sa vama ćemo vježbati na realnim primjerima.

70%

kandidata ne zna kako da se pripremi za razgovor za posao

75%

poslodavaca smatra da dobro pripremljen kandidat ima veću prednost

3000+

intervjua koje su obavili naši regruteri. Znamo šta sve mogu da vas pitaju!

92%

uspešnost kandidata nakon priprema sa nama za posao

Niste sigurni kako da se pripremite za intervju?

Vježbajte sa iskusnim mentorom! 

Naša priprema za intervju je više od konsultacija – kroz role play vam otkrivamo ključne strategije koje 90% vaših konkurenata ne poznaje. 

Pretvaraćemo se da ste na pravom intervjuu, što će vam omogućiti ne samo da vježbate, već i naučite kako da se istaknete na razgovoru za posao i drugim sličnim situacijama. Postaćete majstor intervjuisanja, koji zna kako da koristi vještine komunikacije koje pominje u CV-u, kako da “uđe u glavu” regrutera, i koji se snalazi u svakoj situaciji.

Mi znamo šta poslodavci traže!

Sjećate li se onog razgovora za posao koji je na početku djelovao kao najbolja stvar na svijetu, ali onda se pretvorio u veliku neprijatnost? Nakon samo sat vremena, vjerovatno ste shvatili da ste napravili brojne greške i propustili priliku. 

I sada se osjećate loše zbog toga, zar ne?  Možda žalite što se niste bolje pripremili..

Ali ne brinite! Svaki novi intervju je šansa za popravku i bolju pripremu. Nakon više od 3000 intervjuisanih kandidata, razumijemo šta poslodavci od vas očekuju na razgovoru za posao. 

Naša priprema će vam pomoći da se osjećate samouvjereno i ostavite snažan utisak!

Garantujemo da ćete biti zadovoljni u suprotnom nas ne morate platiti. Fer, zar ne?

Kome je potrebna priprema za razgovor za posao?

Ako vam fali samopouzdanja ili ne znate kako da se pripremite za razgovor za posao (ili možda razmjenu, stipendiju, upis na fakultet…), mi smo tu da vam uštedimo vrijeme! Bez obzira na to koliko iskustva imate, dobra priprema može napraviti razliku, pomoći vam da se bolje snađete na intervjuu, i dobijete posao koji toliko čekate! 

  • Simulacija intervjua u trajanju od 30 minuta
  • Koučing sesija u trajanju od 60 minuta
  • Domaći zadatak
  • Pismeni feedback

Šta tačno dobijate uz pripremu sa nama?

Prije svega – brdo korisnih informacija. Zato smo pripremili radnu svesku u kojoj možete da vodite bilješke

Naša priprema je zamišljena kao role play: vodimo vas kroz različite scenarije, pružamo vam povratne informacije i savjete za unapređenje nastupa

Vježba kroz simulaciju povećaće vaše samopouzdanje, a to će učiniti da se osjećate spremnije

Naučićete konkretne strategije koje su prilagođene vašoj situaciji i ciljevima 

Unaprijedićete vještine komunikacije koje će ostaviti snažan i pozitivan utisak na poslodavce

Praktični savjeti i tehnike za suočavanje sa pitanjima poslodavaca pomoći će vam da se lakše nosite sa izazovima tokom razgovora.

Nećete biti sami u ovom procesu. Pružamo vam kontinuiranu podršku tokom cijelog procesa pripreme za razgovor za posao, i zajedno se radujemo kad dobijete posao

Kako izgleda proces pripreme za intervju

Popunjavate formular i zakazujemo besplatne konsultacije u trajanju od 15 minuta kako bismo vidjeli da li smo jedno za drugo.

Nakon što ustanovimo da smo dobar tandem, pravimo plan rada prilagođen vama. Nema unikatnog rješenja za sve kandidate, pa je ovaj korak ključni. Ova faza za nas traje od 60 – 120 minuta. Vi za to vrijeme odmarate!

Zakazujemo naš susret koji traje 60 minuta, od čega prvih 30 simuliramo intervju za posao. Nakon toga, dobijate usmeni feedback sa konkretnim instrukcijama i savjetima, kao i domaći zadatak koji nam šaljete u roku od 10 dana.

Šaljete nam domaći na mejl, a mi vam dajemo pisani feedback u roku od 48h.

Domaći zadatak će vam oduzeti 30 – 120 minuta u zavisnosti koliko ste spremni da uložite u sebe. Sada mi odmaramo a vi radite 🙂

5 najčešćih pitanja na razgovoru za posao

Prijavi se na našu mejling listu i potpuno BESPLATNO preuzmi priručnik

Neka od najčešće postavljanih pitanja na razgovoru za posao su ujedno i najteža! Otkrij koja je svrha tih pitanja i kakav odgovor se od tebe očekuje!

FAQ

Cijena paketa “Priprema za intervju” koja uključuje simulaciju intervjua (30min), usmeni feedback o tome šta trebate da unaprijedite (30min), domaći zadatak i pisani feedback na odrađeno je 100€ (+ pdv ako ste državljanin Crne Gore).

Može i to! Zakažite 30 minuta simulacije intervjua i zabavite se dok vježbate sa profesionalnim regruterima. Cijena ove usluge je 50€, i ne uključuje pismeni feedback pa ste dužni da sami hvatate bilješke.

Možemo da vas intervjuišemo na crnogorskom, engleskom, i italijanskom jeziku. 

Plaćanje se vrši uplatom po fakturi. Ako ste iz Crne Gore fakturu plaćate u najbližoj banci ili pošti, a za korisnike iz inostranstva preporučujemo uplate preko Wise platforme.  

Tako je! Toliko smo sigurni da ćete biti zadovoljni, da nećete biti dužni da platite ukoliko baš ništa niste naučili.

Sve može, samo naznačite u upitu šta vam je tačno potrebno 🙂